Zoeken

De aanpak van MWP Advies

Het bijzondere van onze aanpak is dat alle producten uitgaan van eenzelfde uitgekiend concept: het procesmodel van de adaptieve organisatie. Wij staan achter u en gaan samen met uw organisatie aan de slag. Zo ontstaat een zelflerende organisatie.
 

Aanpak met ransparante processenDe transparante processen waarborgen dat alle onderdelen van de organisatievernieuwing blijven aansluiten en medewerkers snel een eenduidig begrippenkader ontwikkelen. Dit draagt bij tot een snelle acceptatie en implementatie. Al onze instrumenten zijn in de praktijk getest. Daarmee garanderen wij u een resultaatgericht advies.
 

Beproefde tools

MWP Advies beschikt over beproefde tools waarmee op een efficiënte wijze uw positiespel wordt ondersteund. Het management krijgt een plaatje waarin alle aspecten, zoals HRM, financiën, ICT, productontwikkeling en uitvoering zijn geïntegreerd. In dit proces spelen uw medewerkers een actieve rol. Want bij hen zit de kennis en zij moeten ermee werken! Zo ontstaat een nieuwe organisatiestructuur met een breed draagvlak passend bij uw organisatiecultuur en gekozen positie.

 

 

Share

Aanvullende gegevens